Sent igår bakade jag en pizza och nu är det bekräftat att det är lite skillnad på tipo ”00”-mjöl och vetemjöl special. Det blev troligen den frasigaste degen jag gjort fram tills nu. Hade önskat lite bubbligare utseende men man kan inte få allt… tydligen.
Har precis preppat med en stadig tupplur då planen är nattarbete och då blir det nog en pizza som nattmacka framåt småtimmarna. Nyttigt! Då har degen dessutom fått ytterligare 24 timmars kalljäsning. Spännande! Tror ändå det blir svårt att få till det bättre med min standardugn där 250 grader är max.
Som topping hade jag: salami, cheddar, mozzarella, champinjoner, gullök och oliver. Hade liiite för mycket ost på för att jag var så hungrig. Det blir lätt så, alltid när jag är vrålhungrig beställer jag pizza med extra ost och precis varje gång ångrar jag det. Vissa saker går inte att lära sig.
Mild GvHD i kinderna. Sus i hövvet.
POWER: 5/10 BT: 138/88