MARS 2021

2021
Tis, kl: 14.53 – Status (Rond 7 [DAG +32] – Reborn)
Tis, kl: 14.53 – Status (Rond 7 [DAG +32] – Reborn)

Läget är under kontroll, sover fort­fara­nde en hel del per/dygn, men inte så vaaansinnigt mycket som jag gjorde de första veckorna efter ut­skriv­ningen. Det är mycket därför det blir glest med inläggen, jag har inget att berätta helt enkelt.

Det ointressanta som hänt är ändå:

Den senaste prov­tagningen visade 89 i Hb och 2.8 Erytrocyter så inget att skryta om, det är bl a. därför jag fortfarande är rätt orkeslös. Bättre går det för de vita blod­kropparna bl a. är mina nekrofila undulater som ligger inom referens­värdena och snart även trombo­cyterna.
 

Bilden föreställer en hund, en kanin och några nekrofila undulater som kivas.

Det är fortfarande svårt med maten och aptiten men det går åt rätt håll och jag slutat att tappa i vikt

Vikten varierar mellan 54-55 kg. GvHD-symptomen i huden har lugnat ner sig och klådan är nästan helt borta tack vare kortis­on­kräm och vanlig fuktkräm.

Planen nu är att aktivera mig med promenader och för­hopp­nings­vis snart kunna gå caddie (med vagn) nu när vädret slagit om.

Följa blodvärden och för­håll­andet mellan donatorn och mitt gamla dåliga jag (kommer inte ihåg vad man mäter). Justera medicinering av Sandimmun och pro­fylax, vänta på att smak och hår ska komma tillbaka.
 

Man kan säga att allt går åt rätt håll men väldigt sakta… iaf enligt min smak. Det blir bra!