DECEMBER 2023

2023
Fredag, kl. 19:55 (Rond 13)
Fredag, kl. 19:55 (Rond 13)

Nu har alla paket kommit fram.

Lite kul att alla tre buden kom samtidigt, nästan så det blev kö utanför dörren. Fick en bild i huvudet av De tre vise männen som kom med gåvor.

Istället för guld, rökelse och myrra fick jag venclyxto, vin och playstation. Föresten vad fan är myrra för något?

Hur som helst så sprack illusionen då ett av buden var en glad tjej. Så kan vi ju inte ha det.

Bad ett AI att skapa dagens bild med följande prompt: ”The three wise men with the following gifts playstation, medicine and wine”. Som ni ser så behöver vi nog inte oroa oss för att AI tar över världen, inte i år iaf.

Återkommer när jag hört av ögonkliniken.

Torsdag, kl. 08.00 (Rond 13)
Torsdag, kl. 08.00 (Rond 13)

God morgon

Vill bara meddela att jag lever och mår bra. Ser som en kratta men det vet ni redan. Inget nytt från ögondoktorn än.

Imorgon, om inget skiter sig, kommer några riktigt lastgamla vänner över på mat. Höll på att glömma den lilla detaljen att handla. Nu är ingredienserna beställda och ska komma i morgon under dagen. Att planera saker har aldrig varit min starka sida.

Nu ska jag dricka kaffe och dö i Demons souls. Hej så länge.

Måndag, kl: 22:40 (Rond 13)
Måndag, kl: 22:40 (Rond 13)

P.T (playable teaser) ett skräckspel av Hideo Kojima och Guillermo del Toro som aldrig släpptes.

Nu har ögondoktorn hört av sig

Det blev inget innan jul som vi hade hoppats på. Första ögat blir istället fixat i mitten av januari.

Allt är bra förutom ögonen och orken, därav glesa inlägg här. Nu vet vi ändå när ena ögat blir lagat, det blir bra.

Annars mår jag bra, är rätt trött bara, tror att min dåliga syn gör att jag tappar lusten att dra igång något projekt som ger energi. För tillfället skrotar jag mest runt och spelar spel som inte är för plottriga. Minecraft med låg upplösning vore nog det perfekta spelet… om jag vore ett barn.

Som ansvarstagande vuxen spelar jag just nu: Call of Duty, där jag räddar världen från terrorister. Dave the Diver ett spel om hållbart fiske, att driva sushi-restaurang och om klimatfrågor. Demons Souls där man dödar demoner som är generellt bra för alla… utom demonerna då. Så dagarna går av sig självt. Eller dagar å dagar, dygnsrytmen är lite konstig nu.

Just nu sitter jag och tittar runt i spelet P.T. en ”sista” gång då min PS4 ska flytta hemifrån, jag har nog med plast här. Tyvärr funkar inte P.T. på PS5. Det och att man inte kan ha egna teman är de enda nackdelarna med PS5, annars är den toppen. Ungefär som PS4 fast bättre, större och ful.

Jag kommer fortsätta med att inte blogga så ofta fram tills ögonen blir lagade. Det känns som ett projekt att dona i WordPress som inte alls är anpassat för blindstyren. Men jag skriver i julhelgen eller innan om det händer något oerhört spännande.

Julafton, kl.. 11:44 (Rond 13)
Devialet

GOD JUL!

Önskar alla en God Jul och/eller långhelg för er som inte firar julen.

Vi, alltså jag och pappa kommer fira julen med god mat och ett bra vin. Det blir lite enklare mat i år då ork och syn inte den bästa. Förra året åt vi en planka jag fortfarande är stolt över. Kanske till Nyårsafton om jag pallar, troligen inte.

Ikväll blir det istället pappas paradrätt, gräddkokta fläskkotletter med ris. Det är den enda rätt jag kan minnas han lagat, han tillhör den generationen gubbar som inte stod vid spisen särskilt ofta. Det var bättre förr.

Nu ska jag plocka lite och sen spela något juligt spel innan jag går loss i köket. Har ni något julspel (digitalt el. analogt) ni spelar varje julhelg?

Återkommer ikväll med dagens bild på hur middagen blev.

 
Kl. 22:22
Pappa tyckte om maten, som jag glömde fota. Tror maten blev ok, pappa sa det iaf. fast han säger å andra sidan alltid att det är gott. Själv tycker jag det inte var någon höjdare då jag började må illa av oklar anledning när jag höll på i köket. Halvvägs in i middagen var jag tvungen att ta en horisontalpaus i soffan. Gissningsvis bara ett blodtrycksfall. Det löste sig med en egen införskaffad julklapp som jag ställde på matbordet. DJ:ade Frank Sinatra med mobilen från soffan (fick bli dagens bild).

Pappa hade nog en trevlig stund ändå, för både vinflaskan och After Eight lådan gick åt. Det känns halvfräscht att bli ägd av en 90+:are i stamina. Hej å hå, nu ska jag testa om det händer något kul om jag tar en wirre, spännande.

 
Kl. 01:15
Det hände inget kul efter två wirrar och en Hof. Det enda som hände är att jag fick crave att krama om alla i hela världen. Ni vet den där patetiska och jobbiga jäveln i sällskapet. Vilken tur att jag inte är på lokal för då hade det kunnat sluta illa.