JANUARI 2024

2024
Torsdag, kl. 17:42 (Rond 13)
Dave the Diver

Gott nytt år hörni!

Vill bara med­dela herr­skapet att jag lever.

Blev påmind av några som undrade om jag är i livet. När mina ögon är lagade kommer in­läggen bli frekventare, det kan jag nästan lova. Har vid flera till­fällen velat be­rätta om super­viktiga och intressanta tingest men inte orkat, det tar en evig tid i WordPress med mina ögon.

Min plan är att göra en samman­ställning på 2023 som blev ett rörigt år. Strunt samma, nu fokuserar vi på ett bättre 2024. Hur som helst så fixar vi ögonen den här månaden, fort­sätter med Venclyxto, Foodora och att spela enkla tv-spel. Det blir bra det.

En liten fågel viskade i mitt öra att Sverige är i final (JVM) imorgon, kul.

Tisdag, kl. 15:22 (Rond 13)
Akademiska sjukhuset ingång 100/101.

Vet ni vad jag har svårt för?

När bloggare ber om ursäkt för att de inte postat något på länge. Så jag gör inte det… postar när jag vill, så det så. Där fick ni så ni teg.

Sitter i skrivande stund och njuter av en espresso på Ackis. Har precis träffat min kära läkare och vi har en ny plan. Som så många gånger tidigare, det känns bra. Det har hänt en hel del sedans sist jag skrev. Här kommer en sammanfattning.

Linsbytet på vänster öga gick bra och jag ser hur bra som helst, om jag håller för höger öga. Nu längtar jag till att höger öga blir lagat. Borde bli om 2-3 veckor. Ska göra en ny bild under Vad ser jag när jag kommer hem.

Ok, nu kom taxin! Återkommer senare om jag inte tokdäckar i soffan…

 
Kl. 20:12
Plopp, vaknade i soffan precis, nu är prio att komma på något att äta. Vi är inte helt nöjda med min vikt, men jag återkommer imorgon med min sammanfattning… om ork finns.

Onsdag, kl. 17:50 (Rond 13)
TV-bänk, IKEA, Stockholm.

Tanken var att lägga ut vad jag ser under ”Vad ser jag” men den sidan är lite trasig och jag har inte kapaciteten att felsöka just nu. Istället får det bli en bild på min nya tv-bänk som Magnus hjälpte till att skruva ihop. Fin va? Blundar jag med höger öga ser det precis ut så där, glasklart och skarpt… även för mig.

Sammanfattning del 2

Jaha, då gör vi ett nytt för­sök på en samman­fattning om vad som hänt senaste veckorna.

Det har egent­ligen inte hänt något speciellt för­utom små­saker som vi är redan är vana vid det här laget. Trött! Sover hela tiden förutom när jag är vaken. Såpass trött att jag inte vaknar av väckar­klockor, vinglig, illa­mående, vikt­minskning och sedan 3-4 dagar till­baka värk bakom höger öga precis som tidigare. Så ja, det är lite skrutt­igt just nu.

Som vanligt så tar vi en sak i taget. Vi kör en kortison­kur på 10 dagar med start idag, kortison som ni vet att jag älskar. Det är det enda som biter på värken bakom höger öga tyvärr. Vi har be­ställt en ny MR-röntgen för å se vad det är som håller på. Min gissning är tyvärr att det är nya cancer­an­saml­ingar precis som tidigare, för det känns precis som det gjorde sist. Alltid är det något hörni.

Sen har jag fått tid för operation av höger öga i slutet av februari. Vi hoppas på att vinglet, illa­måendet och huvud­värken kan bero på att ögonen inte är så synkade. Som sagt en sak i taget.

Just det, jag ska få en dusch­pall av kommunen, vinglet kombinerat med tvål och schampo på golvet blir lite läskigt. Vi vill inte blanda in ortopeden… också.

Avslutar med det positiva. Vi har en plan! Operations­tid för sista ögat, MR-hjärna (magnet­röntgen), uppföljning och jag ska få en dusch­pall.