
Torsdag, kl. 21:13 (Rond 12)
augusti 24, 2023
Lördag, kl 10:48 (Rond 12)
augusti 26, 2023God morgon!
Jaha? det blev drygt 15 timmars sömn trots två väckarklockor.
Vaknade i ett mörkt sovrum och sa ”Hey google… God morgon!” och tänkte usch solen har inte gått upp än. Google assistenten var artig och svarade med följande morgonrutiner; berättar vad klockan är (15:00), tänder i sovrummet, läser upp kalenderhändelser, berättar om vädret och läser upp de senaste nyheterna.
Trots tidigt sänggående och kortison i medicinlistan har jag sovit som en stock i 15 timmar.
Om det hade varit strålning idag hade jag missat tiden vilket hade varit katastrof.
Finns telefonväckning nuförtiden eller var det bara en grej Televerket höll på med?
Ska be någon levande själ att ringa och väcka mig ordentligt nästa vecka, alltså med förhör om att jag står i duschen. Får inte missa mina stråltider.
Nu känner jag mig både pigg och fortarande lite förvånad över mitt sjusoveri. Har ingen aning hur jag ska planera den här dagen. Börjar med koka mannagrynsgröt.
Edit: kl. 16:33
Det blev mackor istället för mannagrynsgröt. Viktig uppdatering va? Den sammanfattar ändå den här dagen väldigt bra vad det gäller innehåll.
Edit: kl. 21:25
Forsätter med viktiga uppdateringar. Det som hänt sedan sist är att jag fått pyttelite jobb klart, gjort en coleslow och druckit 2 glas vin.
Nu ska jag slipa två eftersatta knivar till tonerna av Pet Shop Boys. Så om jag inte postar något imorgon kan ni ringa 112 och rapportera en misstänkt olycka i samband med en allt för avspänd knivslipning.
Edit: kl. 22:21
Klar med knivslipning av en kniv. Ingen dog.
Den andra kniven var ändå rätt vass så jag överarbetade inte.
Här kommer en uppdaterad version om knivslipning: skit i rekommenderade vinklar å kör på känsla. Det kommer bli vasst med enbart en enkel slipsten. Tips är att vinkeln inte behöver vara ninja- liten bara det är i krokarna och allt råägg är borta. En asiatisk vinkel på ena sidan och en europeisk på den andra spelar ingen teater om du ska laga mat. Sluta striglinga ( tar bort de sista äggen med läder), sjukt onödigt, om du inte gillar att göra det varje dag… om du inte är anal, sushikock, bokbindare eller kirurg.
Nej kära vänner, det där med rakbladsvassa knivar är bara en säljgrej. Din matlagningen kommer bli lika angemän och bra med normalt vassa knivar… jag lovar.
Sen om målet är så vasst som möjligt på en hög nördnivå så är det är det en helt annan femma så klart. Att skära en rå morot som om den vore kokt är en overklig känsla faktiskt, något alla borde få uppleva under sin livstid.